fbpx

Pezsgő, személyre szabva.

A pezsgő, ami csak rád jellemző. A te ízlésed, a saját stílusod, az egyéni elvárásaid számítanak. A Garamvári dűlői, pezsgőspincéje, és vezető pezsgőkészítő borászmérnöke segítségével egyszeri és megismételhetetlen Méthode Traditionnelle pezsgőt alkotunk veled, mely csak ott található meg, ahol te töltöd a pohárba.

ÍGY LESZ NEKED IS BESPOKE PEZSGŐD

AZ ELSŐ KÓSTOLÁS

Előzetes időpont foglalása után budafoki pezsgőspincénkben ismerkedhetsz meg a Bespoke világával, a pezsgőkészítés fortélyaival, és a tradicionális Garamvári pezsgők ízeivel.

SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE

Minden igényedet és elvárásodat rögzítjük, és megállapodunk a számodra szükséges palackmennyiségről, a címkézésről, és természetesen a szállítási időpontról.

KREATÍV PEZSGŐKÉSZÍTÉS

Marton Mirjam borászmérnök segítségével megismered a pezsgőkészítés alapjait, és veled együtt, a te ízlésed, stílusod és elvárásaid alapján alakítjuk ki a számodra tökéletes, csak neked készülő pezsgődet.

Átbeszéljük igényeidet, ötleteidet a pezsgő címkéjének kinézetéről, segítünk megtervezni a tökéletes kinézetet egyedi palackjaid számára.

MEGÉRKEZIK A SAJÁT PEZSGŐD

Miután végigkövetted egyedi pezsgőd születésének minden lépcsőjét, már csak az előre megbeszélt dátum kivárása marad hátra, ahol végre felbonthatod, pohárba töltheted, és koccinthatsz, ahogyan elképzelted.

Ha további kérdésed van...

Felkeltettük az érdeklődésedet, de szeretnél többet megtudni a Bespoke by Garamvári szolgáltatásról?

Gyakran Ismételt Kérdések

Szeretnénk, hogy szolgáltatásunk széles körben elérhető legyen, és mindenki, aki szeretné, egyedi pezsgővel kínálhatná vendégeit. Ezért törekszünk arra, hogy ebben az ár ne legyen kizáró ok. A pezsgőkészítés során felhasznált összetevők függvényében a BESPOKE by GARAMVÁRI pezsgők palackára nem tér el a szortimentünk áraitól.

Érezd át a pezsgőspince hangulatát, az ízeket és illatokat – melyekből végül megszületik a személyre szabott pezsgőd. A megbeszélések helyszíne budafoki pincészetünk: 1222 Budapest, Sörház utca 20.

Az elkészült pezsgőket pincénkben tároljuk az előre egyeztetett időpontig, majd munkatársunk kiszállítja a megbeszélt címre.

Szinte mindenben! Csak rajtad múlik, hogy milyen szőlőfajátból készült alapbor felhasználásával készüljön a pezsgőd, kiválaszthatod, hogy mennyire legyen édes, és még számos részletről dönthetsz – miközben természetesen végig segítünk.

A BESPOKE kóstolás célja kifejezetten az, hogy megismerjétek pezsgőinket, valamint a gyártási folyamatot, ezért a program ára két főre vonatkozik. Természetesen szeretettel várunk mindenkit, akinek értékesnek tartod a véleményét és segít az álompezsgőd megalkotásában – ehhez kiegészítő kóstoló jegyek vásárlására biztosítunk lehetőséget.

Alapvetően nem szükséges semmilyen felkészülés vagy előképzettség, hiszen szakembereink a folyamat minden lépésénél melletted lesznek és segítenek, ha nem vagy biztos valamiben. Természetesen örömmel vesszük, ha konkrét elképzelésekkel érkezel hozzánk, tisztában vagy vele, hogy milyen típusú pezsgőket kedvelsz, esetleg utánaolvasol a lehetőségeknek.

Bár mi is nagyon kedveljük a négylábú barátokat, sajnos a hazai jogszabályok tiltják háziállatok belépését az üzembe. (Annak azért örülünk, ha fotót mutatsz a kiskutyádról vagy cicádról.)

Leghamarabb a megrendeléstől számított 3-4 hónapon belül veheted át a kész pezsgőt.

Egyedi pezsgőhöz egyedi címke illik! Így nem csak az ital, hanem a megjelenése is tükrözi alkotója egyéniségét. Többféle elem segítségével alkothatod meg az egyedi dizájnt, a gyártás és a címkézés folyamataival pedig nincs teendőd. A rendelés kiszállításakor a kívül-belül egyedileg tervezett pezsgőd veheted át.

Az elkészült pezsgők tárolására nem lesz gondod! A Garamvári budafoki pincészetében, ideális körülmények között tároljuk őket, majd az előre egyeztetett időpontban a megbeszélt helyszínre szállítjuk.

Az egyedi pezsgők egészen kis szériában is rendelhetők, vagyis akár 60 palackos megrendelést is tudunk teljesíteni.

Egyedi pezsgőket bármilyen eseményre örömmel készítünk, legyen az esküvő, születésnap, évforduló, céges rendezvény, vagy bármilyen alkalom, melyet egyedi pezsgőkülönlegességgel szeretnél személyesebbé tenni.

Szeretnénk, hogy a BESPOKE pezsgőkészítés igazi élmény legyen számodra, akkor is, ha eddig semmit nem tudtál erről a művészetről. Éppen ezért mindent meg tudsz kóstolni, elmeséljük a folyamatokat és beavatunk a részletekbe is.

Nem áll módunkban 18 éven aluliakat kóstoló eseményen fogadni.

A teljes Bespoke élmény

Ne maradj le exkluzív ajánlatainkról és különleges eseményeinkről – iratkozz fel most!

Kollaborációban gondolkodsz?

Úgy gondolod, hogy a saját szolgáltatásod, márkád vagy rendezvényhelyszíned tökéletes párost alkotna velünk?