szamóca, vadmálna, cseresznye, élesztős jegyek, süteményes jegyek
6-8 °C
szamóca, vadmálna, cseresznye
pinot noir
A középkorban még pezsgőhibának számító rosészín mára a világ egyik legkedveltebb italává változott – egy ilyen romantikus sikertörténetet pedig méltó módon illik csak ünnepelni. A pinot noir egyszerre testesíti meg a rejtélyes sötétséget és könnyed eleganciát, az Evolution Rosé pedig 100%-ban ebből a fajtából készül, és a magnum palackban érlelés miatt még erősebbek az íz- és illatjegyek. Színe és pezsgése szinte teátrális, a kóstolás során mintha kifutón érkeznének az édes-fanyar, majd süteményes motívumok, és a lendületes, ugyanakkor kellemes savak.
Spontán, vad, romantikus, és megjelenésével minden mást felülmúl. Ilyen egy igazi sztár érkezése.
Lorem ipsum dolor sit amet amte lorem ipsum dolror kajalo doler
A webshopon leadott rendelések esetében a szállítás díja egész Magyarország területén 3000 Ft, azonban 30.000 Ft-os rendelés felett ingyenes.
Személyes átvételre az alábbi címeken van lehetőség:
1222 Budapest, Sörház u. 20.
8636 Balatonlelle, Kishegy telep 42.
A termék megérkezése a megrendelés visszaigazolásától számított maximum 5 napon belül várható.
Budapesti és balatonlellei telephelyünkön is lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre.
Sajnos SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.
Friss híreinket megtalálod közösségi média felületeinken (Facebook, Instagram), a termékekkel kapcsolatos részletes információkat pedig a webshopon érdemes keresni.
Dűlőink Balatonlellén és Balatonbogláron találhatók, összesen 90 ha területen.
A következő szőlőfajtákat termeljük: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Blauburger, Zenit, Szürkebarát, Irsai Olivér, Kadarka, Muskotály, Cabernet Franc, Cserszegi fűszeres, Furmint és Pinot Blanc. A kék- és fehér szőlő aránya 60-40%.
Mindez változatos talajadottságokkal párosul. Megtalálható a laza, löszös-homokos dombsági, a kötött, barna erdőségi talaj, de a kövesebb, vulkanikus altalajú márgás, hidegebb talajtípus is. A telepített szőlők művelésmódját a klimatikus viszonyok, a talaj és a fajta figyelembevételével határozzuk meg.
Minden pezsgőnket a Méthode Traditionelle szabályai szerint készítjük. A pezsgőkészítés etalonjának számító módszer a Champagne-i borvidékről származik és szigorú szabályok határozzák meg, de szem előtt tartjuk a hazai ízlésvilágnak, igényeknek való megfelelést is: a hazai szőlőfajták egyediségét harmonizáljuk az évszázados érlelési metódussal.
Az alacsony hőmérsékleten, a palackban lassan és finoman végbemenő erjesztés és ugyanabban a palackban a hosszú (24-36 hónap) érlelési idő alatt bekövetkező élesztő-autolízis szavatolja a tradicionális pezsgőjelleg maradéktalan kialakulását.
Az ilyen módon készült pezsgő gazdag szénsavtartalma finom, elegáns gyöngyözésű és tartós, a bor ízében integrálódott szénsavérzettel és nemes pikáns élesztőzamattal rendelkezik.
Minőségét éveken keresztül megőrzi, és élvezeti értékét a harmonikus ízek és a finom savtartalom együttesen biztosítják.
© Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF | Süti szabályzat | Made with