fbpx

Mimi Blanc de Blancs

8.200 Ft

Minden esküvő megismételhetetlen alkalom. A „Mimi” ilyen pillanatot zár palackba: a Garamvári család legfiatalabb tagjának, borászmérnökének alkotása, melyet saját esküvőjére készített. A limitált, 1000 darabos, díszdobozos különlegességgel te is átérezheted a pezsgő nyelvén elmondott boldogságot.

További információk

Íz

Brut

Szín

Fehér

Űrtartalom

0,75 L

Ízvilág

citrus, mangó, erőteljes gyümölcsösség

Ideális hőmérséklet

8-9 °C

Illatvilág

florális, gyümölcsös, tiszta

Szőlőfajta

pinot blanc

EUFÓRIA.

A „Mimi” nem egy napról vagy pillanatról szól, hanem két fiatalról, akik az esküvőjük napján ezekkel a kortyokkal ünnepelve kezdték meg közös útjukat. Mirjam, a Garamvári család legfiatalabbja, borászmérnökként a pezsgő ízeiben tudta legjobban kifejezni boldogságát, reményteljességét és a közös élet első lépéseinek izgalmát: a tisztaságot a pinot blanc fehérsége, az érzelmeket a citrus és mangó játékossága, a számtalan gyümölcsös karakter felbukkanása testesíti meg, míg a savak harmóniája két ember összetartozásának szinonimája. A „Mimi” nem csupán egy tökéletes pezsgő, de egyszeri és megismételhetetlen, ahogyan alkotója, és párja, aki inspirálta.

A lánykérés előtti izgalom, az „igen” után érzett boldogság, a közös élet első lépéseinek újdonsága. Minden olyan pillanatra, amely megismételhetetlen, és örökké emlékezni akarunk rá.

4

Ételpárosítás

Önmagában fogyasztva